Cultureel bedrijfsverzamelgebouw voor professionele Utrechtse theatergezelschappen en instellingen die zich richten op een jong publiek.

WEBSITE IN DE STIJGERS

Na ons huis staat nu ook onze website in de stijgers! Binnenkort kom je op onze vernieuwde website terecht. Tot die tijd kun je alle actualiteiten volgen via onze facebook en instagram.

> Lees verder...
 

TERUGKIJKEN OP HET UITFEEST

Afgelopen zondag (3 september) was het weer tijd voor ons jaarlijkse Uitfeest. In ons huis konden er gratis jeugdtheatervoorstellingen bezocht worden, werden er dansworkshops gegeven en kon je (digitaal) knutselen tot je niet meer kon. Van opera voor peuters tot flamencolessen en van ringtones componeren tot visjes knutselen… Het was een drukte van jewelste! Dank …

> Lees verder...
 

PROGRAMMA UITFEEST

3 september is het weer tijd voor het Uitfeest!

> Lees verder...
 

UITFEEST 2017

Het Uitfeest komt er weer aan! Zoals elk jaar kun je bij ons in huis van alles doen. Dit jaar kun je onder anderen drummen, flamengo-les volgen, henna tatoes laten zetten en een kijkje nemen in de Elektruc. Daarnaast zijn er weer veel voorstellingen te zijn. Bekijk voor het actuele programmaoverzicht onze facebookpagina.

> Lees verder...